Interior

VTwonenbeurs 2019, wat zag ik en wat vond ik er van?

Het is oktober; woonmaand! Een van de leukste maanden van het jaar, wat interieur betreft, als je het mij vraagt. Buiten word het kouder en maken we ons huis binnen dus weer gezelliger. Voor mij start deze woonmaand elk jaar met de VTwonenbeurs. Ook dit jaar bracht ik een bezoekje aan de beurs in de RAI Amsterdam. Ik vind het elke keer weer een feestje om te gaan kijken, nieuwe mensen te ontmoeten maar vooral heel veel inspiratie op te doen. En dat laatste deed ik! Er waren dit jaar heel veel mooie aarde tinten en natuurlijke materialen te vinden. 2 dingen die favoriet zijn in mijn interieur. Ik kon dus mijn hart ophalen op de VTwonenbeurs 2019, ik neem je mee in een fotoverslag!

Het Earth huis van VTwonen vond ik fantastisch. Prachtige aardetinten, natuurlijke materialen en inspirerende combinaties. Echt heel mooi!

Vooral de slaapkamer in het earth huis vond ik zo mooi. De lagen en texturen, de kleuren, de accesoires. Fantastisch!

Wellicht dat ik ook wat meer warmte in onze slaapkamer ga toevoegen na dit te hebben gezien.

Flexa pakte het dit jaar leuk aan vond ik. Schreef ik vorige week nog een blog van het weekend wat ik in een TinyHouse spendeerde, Flexa had niet 1 Tinyhouse maar een hele rij! Elk huisje was geinspireerd door o.a interieur instagrammers. Zo hing er bijvoorbeel een miniatuur woonkamer van Sandra van Finntage en de hal van Souraya van Bintihome. In elk kamertje werden Flexa trendkleuren gebruikt.

Een ander deel van het VTwonen huis gaf een boel feestinspiratie. Ik kreeg heel veel zin om aan de slag te gaan met prachtige kersttafels stylen! Ik zag dat deze collectie te verkrijgen is bij H&M home. Daar ga ik dus zeker even gluren voor de komende feestdagen!

Ook de stand van De Vestingh had dit jaar enorm toffe inspiratie. De vormgeving van verpakkingen zijn toch te leuk, die kleine potjes en de stalen! Ook de stand was erg leuk aangekleed met de blikken verf! Vesting presenteerde dit jaar haar nieuwe lijn: Lab Eco paint Spice Colours in samenwerking met Marie Gon. 28 kleuren geinspireerd op kruiden en kleuren uit verre landen. Mijn persoonlijke favoriet waren Silent Cinnamon en Cardamom Skin.

Als ik een duidelijk trend aan mag wijzen na het bezoeken van de VTwonenbeurs 2019 zijn het wel droogbloemen. Je kon bijna geen stand voorbij lopen zonder ze te zien. Ik zag dan ook heel veel toffe stylingsideeen met droogbloemen. Ik maakte vorige week een DIY met droogbloemen maar ga er zeker nog meer mee doen in huis. Hier wat inspiratie:

Hoewel de VTwonenbeurs altijd erg aanhaakt op de trends van het moment, en het dus ook niet altijd mijn smaak is, was het dit jaar een dikke hit. Ik hoop veel van dit soort warme interieurs voorbij te zien komen, komend jaar. Ga jij de trends van dit jaar in je huis toepassen en zo ja hoe? Laat het me weten in de comments!

Dankjewel voor het lezen! Hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken op de beurs. Tot de volgende blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.