Bellahouse Tatjana´s World
Interior, Personal

Styling in Spanje! Op naar Bellahouse.

Last but not least, hoop ik, sluit ik deze week van blogs, videos en give aways van de Spaanse-Bellahouse-interieurgekkies-tour. Benieuwd hoe ik de styling in Spanje beleefde? Lees dan snel verder!

Je zou maar een berichtje krijgen of je op de valreep naar Spanje wilt komen om een prachtig appartement in te richten en stylen in geheel eigen smaak. Juist, ik geloofde het ook niet helemaal hoor. Maar na 3x hard in mijn arm te hebben geknepen was het toch echt waar!

Ik wist al een tijdje dat een super leuke groep mensen (Andrea, Jellina, Klaas, Elisah, Yvonne en Marielle & Larissa) richting Alicante zouden gaan om een eigen appartement in te richten bij Bellahouse Spain. Dat ik half januari een berichtje kreeg van Daphne dat er misschien nog een plekje vrij was voor ondergetekende had ik daardoor totaal niet aan zien komen. Je kunt je indenken dat ik echt een week aan het nagelbijten ben geweest tot dat Daphne me het verlossende bericht stuurde; IK KON MEE! Spanje, ik kom eraan!

Alicante Bellahouse

De dagen vlogen voorbij en voor ik het wist was het maandag 27 januari. Een best wel spannende dag. Want ik vloog alleen naar Alicante. Door het noodweer de weken er voor waren er een hoop vluchten omgeboekt en helaas was er geen plek meer op de vlucht van de anderen. Change of plans dus, ik sloot wat later aan en vloog ’s middags. Na een halve stripsearch op het vliegveld (trust me, doe geen doctor martens aan als je gaat vliegen, niet handig met al die veters bij de douane haha) en een hartaanval van de drugshonden die ik ook nog eens tegenkwam, zat ik in het vliegtuig.

Eenmaal aangekomen in Rojales kon ik meteen aansluiten bij de groep en kwam ik in een warm bad terecht. Ons verblijf, Casa La Vuelta, had namelijk alles uit de kast gehaald om ons een geweldige eerste avond te laten beleven. Hapjes, drankjes, bbq, kampvuur, echt heerlijk!

Casa La Vuelta rojales

Dag 2 Shopperdeshop!

Na een nacht in Casa la Vuelta werd ons een lekker ontbijtje voor geschoteld. En die hadden we nodig ook want de eerste dag knallen stond voor de deur!
Met volle magen vertrokken we met zijn allen richting Haco, de interieurwinkel waar we alle stylings benodigdheden mochten uitzoeken. De grote meubels stonden al in de appartementen vanwege de levertijden. Het was dus aan ons om met deze basis aan de slag te gaan.

Battle of the interieurgekkies!

Na een korte blik te hebben geworpen op al het moois was het tijd om te knallen. Gewapend met naamstickertjes was het bijna letterlijk pakken wat je pakken kon. Bloedfanatiek al die Instagrammers bij elkaar kan ik je vertellen haha. Dit leverde dan ook de nodige hilarische taferelen op (zie minuut 16 in onderstaande vlog).
Een beetje overdonderd en onvoorbereid gezien ik maar kort in mijn appartement was geweest de dag er voor, ging ik aan de slag. Waar de anderen, superslim, filmpjes en foto’s hadden gemaakt had ik een beetje een blond moment zo net uit ’t vliegtuig komen rollend. Ik moest het dus echt een beetje doen op mij herinneringen. Gelukkig was er mee dan genoeg moois en scoorde ik een leuke buit. Inladen maar!

Terug bij de appartementen was het een kwestie van uitladen en aan de slag. Toch best lastig om in te schatten of je genoeg hebt en of dat item in het echt net zo leuk staat als in je gedachten.

Ondertussen waren de behulpzame mannen van HACO alle lampen aan het ophangen in de appartementen. Er werd druk geverfd door de schilders en daar tussen door werd gestyled door ons. Dit alles legde Sharon van Fotostudio Zandvoort vast.
Het begin was er!

Na een heftige maar hele gave dag was het tijd om lekker te relaxen. En hoe doe je dat nou beter als in een prachtig restaurant met heerlijk eten? Daphne en Eric-Jan namen ons mee naar hun favoriete restaurant in Alicante, El Portal Taberna. Echt een aanrader als je het mij vraagt. Want naast het eten, waar je je vingers bij aflikt, is het ook echt instagram worthy. Het restaurant gaat elk kwartaal 1 dag dicht waar bij de gehele inrichting veranderd word. Hoe vet is dat!

Dag 3 De finishing touch.

De laatste dag is aangebroken. Met lichte stress vertrok ik naar mijn appartement want er moest toch nog wel een heleboel gebeuren. Ging dit lukken in 1 dag? Er moest nog verf gehaald worden, geverfd worden, ik kwam wat spullen tekort dus nog een tripje HACO, ik moest alles nog fotograferen. Ieeeeehkkkk! Nouja, 1 ding tegelijk en keihard knallen. Meer kon ik niet doen.

First things first, op naar het appartement. De schilders hadden inmiddels de wand in de woonkamer geverfd. Omdat ik dus vrij last minute mee ging kon ik zelf geen verf mee nemen zoals bijvoorbeeld Jellina en Andrea hadden gedaan. Gelukkig had Jellina nog verf over in de kleur Ash Grey van Vestingh die ik heel lief van haar mocht gebruiken. Deze kwam dus in de woonkamer. In de slaapkamer hadden de schilders een goed idee; Terra! Nou dat hoef je mij geen 2x te vragen. Bjna dezelfde kleur als de Real Red Terra van Flexa in onze werkkamer thuis. Happy!
Het was dus afentoe echt even aanpassen maar daardoor des te creatiever!

Na nog een tripje HACO voor de laatste items was het moment daar; de laatste puntjes op de i. Waar kwam alles definitief te staan? Welke kussen moest waar liggen en waar kwamen de prachtige droogbloemen van Aimelieshop die ik meenam?

I did it!

Na flink wat uurtjes knallen was ik klaar. Alles had een plekje! Nog als een malle foto’s maken en Sharon kwam nog langs om een filmpje op te nemen voor het donker werd. Tjakka, I freaking did it! Trots als een pauw! Niet alleen op mezelf, maar ook op Jellina, Klaas, Andrea, Elisah, Yvonne en Larissa & Marielle. Want natuurlijk hebben we tussendoor even gegluurd bij elkaar en alle appartementen zijn stuk voor stuk zo tof geworden!
En natuurlijk op Daphne en Sharon, want die hebben een partijtje hard gewerkt om alles te regelen, vast te leggen en onze vragen te beantwoorden! We hadden het allemaal niet zonder elkaar gekund en ik denk dat goed samenvat hoe de dagen in Spanje waren; een team prestatie!

Het eindresultaat.

Ik hoop natuurlijk dat jullie rete benieuwd zijn hoe het is geworden en het net zo leuk vinden geworden als ik. Kijk dus snel voor het eindresultaat!

Bellahouse Tatjana´s World
Bellahouse Edicicio Valentina
Apartment 5 Edificio Valentina
Bellahouse Tatjana´s World
Bellahouse Edificio Valentina
Bellahouse Tatjana´s World

De spaanse droom beleven?

Verliefd geworden op mijn appartement (of 1 van de anderen, kan natuurlijk ook)? Goed nieuws, je kan ze stuk voor stuk kopen. Special price for special friend zeg maar haha. Mijn appartement ‘Tatjana’s World’ is te koop en echt heel betaalbaar als je het mij vraagt; €195.000 . Dit is inclusief alles; keukenapparatuur, airconditioning, was & droogmachine, een berging, parkeerplaats, bijna het hele jaar zon en natuurlijk volledig gemeubileerd en gestyled door yours truly.

Het appartement is 130 m2 en heeft tevens nog een terras van 33 m2. Boven op het dak van het complex bevind zich een gemeenschappelijk dakterras met zonnedek & zwembad. Een buitenkeuken met BBQ. Sauna en sanitair en ook nog fitness machines. What more do you want?

Give Away!

Deze klus was echt een droom voor mij en ik word dan ook heel blij als ik er aan terug denk. Om deze blijdschap met jullie te delen wil ik nog heel graag een cadeautje weg geven. Namelijk de prachtige kimono van Essenza. Zou prachtig staan als je die sauna op het dakterras uit komt huppelen…just saying 😉 haha.

Tatjana´s World Give away essenza
Deze mooie Kimono van Essenza kun je winnen!

Wat moet je doen om te winnen???

* Volg @costadeldaphnee en mij @tatjanas_world_ op Instagram.
* Reageer onder mijn post op Instagram met een leuke reactie.
* Tag twee vrienden die deze mooie kimono ook verdienen.

De winnaar word een week na dit bericht bekend gemaakt!

Heel erg bedankt voor het lezen over mijn styling in Spanjeavontuur. Wil je nou graag wat beeld bij mijn verhaal? Kijk dan zeker onderstaande vlog!


5 gedachten over “Styling in Spanje! Op naar Bellahouse.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.