Interior

Samsung The Frame in een nieuw vtwonen jasje.

Je tv, een noodzakelijk kwaad in de ogen van menig interieur liefhebber. Ook ik heb mij jaren geërgerd aan dat grote zwarte gat in huis. Ongezellig en lastig te verbergen. Je wilt immers wel af en toe lekker televisie kijken.
Daar maakte Samsung korte metten mee; ze introduceerden The Frame. De tv die er uit ziet als een mooi kunstwerk aan je muur. Dus lekker televisie kijken wanneer je wilt EN een prachtig stuk kunst aan je muur in plaats van dat zwarte vlak. De ene dag een Van Gogh en de andere dag de eerste tekening van je kind.
In samenwerking met vtwonen worden er 30 nieuwe kleuren lijsten gepresenteerd en ik vertel jullie er meer over. Samsung The Frame in een nieuw vtwonen jasje.

Waar is jullie tv?

Als er vriendjes van mijn zoontje komen spelen zie je ze regelmatig rondkijken om vervolgens te vragen: “Hebben jullie geen tv?”. En elke keer als die vraag valt, maakt mijn hart een vreugdesprongetje. Yes, dat normaliter lelijke ding valt totaal niet meer op. Echt een schot in de roos van Samsung als je het mij vraagt!

Ik heb er voor gekozen om onze The Frame tv in een gallery wall te verwerken. Doordat The Frame plat tegen de muur hangt, maar één doorzichtige kabel heeft en een mooie lijst valt ie helemaal weg tussen de andere fotolijsten.

Nieuwe kleuren.

Toen ik hoorde dat The Frame nu beschikbaar is met een lijst in dertig exclusieve vtwonen-kleuren of RAL-kleur werd ik helemaal enthousiast. Naast dat je de kunst op je muur elk moment kunt aanpassen, kun je je televisie nu nog beter matchen met je interieur! Ga voor ton sur ton met een lijst die wegvalt in je muurkleur of knal en kies een opvallend kleurtje.

Om het effect te laten zien, koos ik voor de kleur Warm Grey. Een warme, zachte kleur die veel terugkomt in ons interieur en dus prachtig combineert. Een rustig ton sur ton effect dus.

De lijst klik je makkelijk op The Frame door middel van een magneet systeem, easy peasy!

Wat vind jij van de Samsung The Frame in een nieuw vtwonen jasje? Wat is jouw favoriete kleur? Bekijk ze hier alle dertig!

Tot 15 november 2020 kies je een lijst in één van de dertig vtwonen-kleuren of RAL-kleur bij aankoop van jouw The Frame tv. Dit is een tijdelijke actie bij aankoop van een The Frame tv, een unieke kans om jouw tv nog gaver te maken en te matchen met je interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.