Interior

Een mini make-over met posters en prints van Posterlounge.

Liefde voor posters, prints en een goede gallerywall. Een perfecte manier om wat leven en karakter aan je interieur te geven. Ik gaf onder andere onze slaapkamer een mini make-over met posters en prints van Posterlounge. In deze blog laat ik zien welke items ik koos en natuurlijk hoe je het leuk kan stijlen.

De keuze is reuze.

Toen ik voor het eerst op de website van Posterlounge kwam kreeg ik even een aanval van flinke keuzestress. De keuze is namelijk reuze! Groot, klein, mat, glanzend, lijsten. Er kan zo ontzettend veel. Enorm gaaf natuurlijk maar waar te beginnen? Gelukkig is er een goede zoekfunctie en word de selectie om uit te kiezen al een stuk kleiner als je bijvoorbeeld selecteert op kleur, grootte, of onderwerp. Dat helpt echt, want ondanks dat ik best wel wat gallerywalls in huis heb, ben ik geen natuurtalent met het samen stellen hier van.

Mijn zoektocht naar een gallerywall voor de slaapkamer EN een groot statement piece was begonnen. Ik zocht onder andere naar warme bruintinten, zwart/wit, stoer en natuur. Ik wilde onze slaapkamer een wat stoerder tintje geven en voor de eethoek één groot statement piece in warme kleuren, om het zwarte behang iets minder hard te maken.

Materialen.

Naast posters kun je bij Posterlounge ook kiezen voor prints op bijvoorbeeld PVC, hout en acrylglas. Kijk dus ook goed waar je het wil gaan hangen. Aluminum heeft bijvoorbeeld een mooie matte uitstraling en is dus perfect op een plek waar veel zon schijnt en weerspiegeling is. PVC is ook weersbestendig dus kan je in het voorjaar en zomer ook je buitenplek gezellig mee maken. Ik ging voor posters met lijsten omdat ik hou van die klassieke gallerylook.

Eyecatcher.

Het enorme statement piece voor achter de eethoek werd deze “Girl with Flower” in 100x130cm met donkere houten lijst. Echt een eye catcher en zo gedetailleerd dat het bijna echt houtsnijwerk lijkt. Ik was op slag verliefd toen ik dit prachtige kunstwerk op de website van Posterlounge zag en vind haar prachtig passen in ons interieur.

Mijn keuze.

Uiteindelijk heb ik voor de volgende posters gekozen voor de gallerywall in onze slaapkamer:

Stoere prints zoals de mot en slang en mooie bruintinten van de vlinder en hydrangea om het geheel wat warmer te maken. Ik combineerde ze met posters die ik al had om er één groot en tof geheel van te maken.

Jong geleerd.

Naast posters en prints heeft Posterlounge ook erg leuke kleurposters. Ik bestelde er een paar mee voor Adam. Hij is 5 en vind het leuk om te helpen met zijn kamer gezellig maken. De kleurposters zijn leuk om samen in te kleuren en Adam is zo trots op het eindresultaat. Zijn eigen ingekleurde kleurposter komt binnenkort samen te hangen met “Het Dino Alfabet” uit de kidscollectie van Posterlounge op zijn kamer. Ziet er leuk uit en ook nog leerzaam.

Enthousiast?

Zo gaf ik ons huis een mini make-over met posters en prints van Posterlounge. Ben jij na het lezen van mijn blog nu ook enthousiast geworden om zelf aan de slag te gaan met dat kale muurtje? Neem dan zeker even een kijkje bij Posterlounge! Met de code “TATJANA15” krijg je van 22/12/2020 tot en met 3/01/2021 15% korting op je gehele bestelling. Posterlounge heeft een geweldige klantenservice mocht je er niet uit komen. Alles word zorgvuldig verpakt geleverd en ondanks dat het een verre reis uit Leipzig moet afleggen, kwam het pakket perfect aan!

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Posterlounge.

2 gedachten over “Een mini make-over met posters en prints van Posterlounge.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.