Over Mij

Wie ben ik?

 

Welkom in mijn wereld; Tatjana’s World!

Enorm leuk dat je je weg hebt gevonden naar mijn interieur en lifestyle blog.

Mijn naam is Tatjana en ik woon samen met Hans, ons zoontje Adam en onze katten tussen de bollenvelden, in Noord-Holland.

Ik ben een crea bea in hart en ziel en dit delen met jullie lijkt mij ontzettend leuk. Ik hoop jullie hier dus ook te inspireren om zelf die frisse wind door je interieur te laten waaien of die ingewikkelde DIY op te pakken want als ik het kan, kan jij het ook!

Wat doe ik?

Deze blog is een verlengde van mijn Instagram account die ik in 2016 startte. Hier deel ik graag wat ik op Instagram niet kwijt kan. Die te lange caption als ik weer eens aan het kwebbelen ben, die uitgebreide DIY waar jullie al 6x om gevraagd hebben en natuurlijk een hele boel interieur inspiratie en tips!

Mijn stijl kun je denk ik het beste opschrijven, als warm, aards en knus. Ik hou van wereldse accenten zoals bijvoorbeeld reissouvenirs en handgemaakte items uit verre landen. Neutrale, aardse tinten overheersen hier het kleurenpalet. Combineer dit met wat stoere elementen en je hebt ons interieur.

Mijn passie ligt echt bij het stylen en creëren van een warme sfeer in alles wat ik doe. Doormiddel van deze blog hoop ik jullie te inspireren en leren hoe je van jouw huis een thuis maakt.

Naast mijn eigen onderneming werk ik als shopmanager in een van de leukste interieur winkels in Nederland: What is Hip. Naast het reilen en zeilen van een winkel draaiende houden doe ik ook de styling van de winkel en social media managen. Een veelzijdige baan waar ik zowel mijn eigen kennis toepas als weer veel leer wat ik in mijn eigen onderneming kan gebruiken.